Talentudvikling

Coaching er måske det mest kraftfulde redskab der findes, når det handler om talentudvikling.
I dette interaktive foredrag fortæller vi og demonstrerer i praksis hvordan man kan identificere og udvikle talent gennem den coachende tilgang.

Et af de helt centrale elementer handler om personlige styrker. Nogle enkelte styrker er vi muligvis født med, men langt de fleste er nogle vi opøver gennem livet, og derfor er det helt afgørende at finde ud af hvordan vi kan finde frem til såvel de ubevidste som bevidste styrker, som en forudsætning for at de kan sættes i spil i forhold til talentudvikling.

Som deltager vil du opleve at du bliver langt mere bevidst om nogle af dine egne styrker, og du vil finde ud af hvordan du kan anvende de vigtigste af dem mere i din hverdag.
Derudover vil du lære at sætte helt grundlæggende coachende principper i spil, hvorved talent potentialet får de bedste vilkår.

Målgruppe

Målgruppen for foredraget er de medarbejdere, nye ledere eller sportsfolk, der skal have udviklet deres talent, men det er også i høj grad de der er ansvarlige for at udvikle andres talent, der her får helt konkrete redskaber de kan sætte i spil i deres virkelighed.

Varighed

Foredraget varer 1-2 timer.

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...