Positiv psykologi i praksis

Positiv psykologi er en psykologisk retning der fokuserer på det der virker, fremfor det der ikke virker.
Dermed er det én af de teoretiske fundamenter bag coaching, og er samtidig måske det mest radikale der er sket indenfor den psykologiske forskning de sidste 100 år.
I foredraget vil du få et grundigt indblik i hvad Positiv psykologi er, og vil opleve hvordan en hel række af de faktorer, der der forudsætning for at vi har det godt som mennesker, kan styrkes gennem den coachende tilgang.

På den måde er foredraget også en introduktion til coaching, set gennem et positiv psykologisk perspektiv.
I foredraget, der er interaktivt, indgår en række små øvelser, der demonstrerer hvordan ganske små interventioner i hverdagen, skal skabe forudsætning for højere grad af glæde og trivsel - såvel i privaten som på arbejdspladsen.

Målgruppe

Målgruppen kan være enten ledere eller medarbejdere, der allerede har coachende forudsætninger og kompetencer, men det kan også være ledere og medarbejdere uden forudsætninger, der ønsker et indblik i en række redskaber med stort potentiale. Foredraget tones således efter målgruppen.

Varighed

Foredraget varer 1-2 timer og det kan forlænges til at blive en workshop af fx 4 timers varighed.

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...