Individuel coaching

Hos EmpowerMind Danmark er vores primære fokus Businesscoaching, hvor vi coacher ledere på alle niveauer i offentlige og private virksomheder.

Årsagerne kan være mange, men ofte hjælper vi til i forbindelse med udfordringer på jobbet, hvor vi støtter vores fokuspersoner på vejen mod en forandring til det bedre, eller vi hjælper lederen med at udvikle sit lederskab i ønsket retning. Det kan også handle om hjælp til at forbedre virksomhedens eller den enkeltes resultater eller en direkte indsats mod feks. stress eller sygefravær.

Derudover coacher vi gerne alle andre, der har et ønske om forandring, fordi du enten er utilfreds med den situation, du er i eller står med en konkret problemstilling eller udfordring, hvor du behøver hjælp. For os er ingen problemstilling for stor og ingen er for lille. Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Læs også vores blog om coaching og hør om andre kursisters oplevelser

Det kan Coaching

Coaching er for længst blevet en anerkendt og eftertragtet metode til faglig og personlig udvikling. Coaching kan skabe forandring i dit liv. Den kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale grænser og opnå ting, du ikke troede mulige. Kort sagt: Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et rigtig stærkt redskab.

For at coaching skal virke effektiv kræver det dog, at kvaliteten af ydelsen er i top. Men hvordan kan du som interesseret kunde gennemskue, hvor du finder en god coach, som matcher dine ønsker? Med nedenstående in mente kan du selv bedømme, om vi lever op til dine krav.

EmpowerMind og ICI – en international standard!

Hos EmpowerMInd har vi forpligtet os til at leve op til International Coaching Institutes’s (ICI) høje standarder på området. Det betyder, at vi alle efterlever deres etiske regelsæt. At EmpowerMinds ydelser lever op til det højeste niveau, kan også ses ved, at vi er udpeget af ICI som Det Danske Coaching Institut ICI, der har lov til at uddanne og certificere ICI-coaches i Danmark. ICI's etiske standarder deles iøvrigt af ICF og ICC, der er de to andre store internationale organisationer i Europa. Læs vores etiske regler og standarder her.

Helhedsorienteret coaching

I EmpowerMind lægger vi vægt på at coache ud fra en helhedsorienterede tankegang med interesse for det hele menneske. Vi mener, at man opnår de største resultater med coaching, når man inddrager hele det komplekse livsbillede og forstår din specifikke udfordring herudfra.

Vil man for eksempel håndtere en leder-udfordring, er det vigtigt, at man har selvindsigt nok til at tage højde for sine svage sider og er i stand til at spille på sine styrkesider. Du skal med andre ord forstå, at hele din person altid er en del af løsningen. Forstår du dette og dig selv, kan du bedre undgå faldgruber og nå sikkert i mål.

Med en hurtig-coaching, hvor du alene har fokuseret på en specifik udfordring, risikerer du omvendt at snuble over egne uerkendte svagheder. Desuden er du dårligt klædt på, når du står over for den næste udfordring.

Sæt handling bag ordene

Hos EmpowerMind udfordrer vi dig ikke kun ved at stille spørgsmål. Efter hver coachsession vil du også blive udfordret til at afprøve nogle af de nye perspektiver, du har fremsat for at sætte handling bag ordene.

Målet er at udforske, hvad der er muligt. Så du kan finde ud af, hvordan dine nye ideer virker i virkeligheden. På den måde vil dine konkrete erfaringer øges fra den ene coachsession til den næste. Og til sidst vil målet være inden for rækkevidde.

 

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om coaching hos EmpowerMind

Ja. Du er coachbar, hvis du har et ønske om forandring!

Der er i princippet ikke grænser for, hvad du kan vælge at blive coachet på, og ofte omhandler et coachforløb flere forskellige temaer. Her følger dog nogle af de mere typiske omdrejningspunkter. Du ønsker at:
   

 • Blive gladere
 • Udvikle dig i din lederrolle
 • Blive bedre til jobsamtale
 • Skærpe dine evner til at skabe relationer til mennesker
 • Blive bedre til præsentationer overfor mange mennesker
 • Blive bedre til salg
 • Starte din egen virksomhed
 • Udvikle din gennemslagskraft
 • Skabe bedre resultater
 • Udvikle dine evner til at forhandle
 • Reducere din stress
 • Blive bedre til at prioritere
 • Blive afklaret på problemer & dilemmaer
 • Udvikle din karriere
 • Nå dine mål
 • Finde din motivation
 • Få et bedre liv

 

   You name it …

Coachuddannelsen (Niveau 1 & 2) er opbygget af 5 moduler fordelt på 12 undervisnings- og træningsdage. De 5 moduler er placeret, så du sikres tid til at coache mellem hvert modul. Du kan læse mere om modulerne her: 

Du får en uddannelse, der sikrer dig solid praktisk erfaring, så du er klædt på til at coache professionelt efter certificeringen.

Det er ganske enkelt vigtigt, at du finder en coach, du har tillid til og oplever at komme godt ud af det med!

Ring nu på Tel. 70 220 227 og få en snak!

Vi fortæller dig, hvad du har brug for at vide om forløbet, og hvordan vi arbejder. Herefter aftaler vi et første møde.

På denne første session afklares det overordnet, hvad dit individuelle forløb skal omhandle. Din coach vil altså arbejde med dig omkring det, du ønsker.

Desuden benyttes første session også til at finde ud af, om du synes, at coachen er den rette samtalepartner for dig.

Ønsker du herefter at indlede et individuelt forløb, betragtes mødet som den første session. Ønsker du ikke at fortsætte, er sessionen gratis, og vi kan eventuelt hjælpe dig med at finde en anden coach, der kan hjælpe dig.

Coaching er en proces

Da coaching per definition er en proces, foreslår vi, at den enkelte coachsession er tidsbegrænset – typisk varer den en time. Der er mulighed for en fleksibel kombination af face-to-face møder, skype- telefon- og email-coaching inden for den aftalte tidsramme.

Normalt strækker vores coachforløb sig over længere perioder – f.eks. 5-10 sessioner af 1 times varighed over 3-6 måneder. Kun på den måde får coachforløbet en reel virkning, hvor de forandringer du træffer beslutning om integreres som nye gode vaner. Al væsentlig forandring kræver mentale ressourcer, og det er ikke nok at have afklaret sit mål. Udfordringen består i at finde vejen til målet og implementere sine erkendelser. Derfor vælger vi at følge dig ordentligt på vej – alt andet vil være spild af dine penge og gode målsætninger.

Gennem vort netværk tilbyder vi coachingforløb over hele landet med internationale certificerede coaches. Vi coacher på dansk, engelsk, svensk, spansk, tysk og fransk.

Når du har besluttet dig for at blive coachet, aftaler vi en første session og går straks i gang med det, du ønsker at arbejde med. Efter sessionen vurderer såvel du som din coach om forløbet skal fortsætte eller afbrydes. Hvis ikke du ønsker at fortsætte, koster sessionen ikke noget, og vi kan henvise dig til en anden coach, hvis det måtte have din interesse.

Hvis du ønsker at fortsætte forløbet, indgår denne første session i den pakke vi måtte aftale, og vi booker sammen et nyt møde.

Vi vil ikke have nogen penge, før du er helt sikker på, at du har fundet den rette coach...

Coaching er en proces. Derfor vil coaching hos os oftest være et forløb bestående af f.eks. fem eller ti sessioner over f.eks. et halvt eller helt år. Undtagelsen kan være, at du skal til eksamen eller ud at flyve i næste uge og derfor vil have hjælp til en hurtig og effektiv løsning her og nu. Så klarer vi også det, men her tager vi naturligvis betaling for den første session.

Prisen afhænger af flere ting. Dels hvor langt et forløb, der aftales, dels dit "niveau" i virksomheden hvor vi tager mere for at coache ledere end medarbejdere. Din coach' erfaring og uddannelsesniveau har også indflydelse på prisen, og således vil vi kunne guide dig til en coach, der passer til dit budget.

Coaching er effektivt, og oftest er det nødvendigt med meget færre sessioner, end hvis du gik til en mentor eller en psykolog. Det afspejles naturligvis også i prisen. Er du privat-betaler, uden sponsor eller en virksomhed, hvor du kan trække beløbet fra, er vi altid klar til at tage en snak for at finde en løsning, der passer dig.

Hvis du ikke har budget til det, kan vi stadig hjælpe dig. Dels tilbyder vi selvcoaching, der naturligvis aldrig kan erstatte "rigtig" coaching, men som er meget bedre end "ingen" coaching. Dels kan vi tilbyde dig gratis coaching af kursister under uddannelse. De er i sagens natur helt uerfarne, men igen er det ofte bedre end ingenting, og de bliver jo også dygtigere hen ad vejen :-)

Din organistaion får en medarbejder, der:

 • har øget gennemslagskraft
 • er effektiv og målrettet
 • tager sig selv alvorligt
 • er bevidst om sig selv og sin påvirkning på omgivelserne
 • er i konstant udvikling
 • skaber bedre resultater
 • kan arbejde værdibaseret

 

Hvis du har behov for flere argumenter, kan du måske blive inspireret af


Man skal unde sig selv dette tilbud om at blive dygtigere, udvikle sig og blive klogere på mange ting...

Inger Brøndsted, Skoleleder

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...
 

Cookies