Er coaching en religion?

Hvis du kender nogen der er uddannet coach for nyligt, så kan du måske genkende ovenstående spørgsmål fra dig selv.
Vi oplever tit nyuddannede coaches, der er tændt af den hellige ild, fordi den coachuddannelse de har gennemgået, så grundlæggende har forandret deres liv.

Hvad er det egentlig der sker, når vi som mennesker ser lyset?

Hvorfor er coaching så livsforandrende?

Er coaching i virkeligheden en religion?

Det er de centrale og for sidstnævntes vedkommende provokerende spørgsmål Jørgen Svenstrup stiller og besvarer i dette unikke foredrag.
Jørgen har været keynote med netop dette foredrag flere steder i verden, blandt andet i Kosovo og i Mexico, der er kendetegnet ved at være religiøse smeltedigler.

Jørgens egne erfaringer og refleksioner gennem 12 år som internationalt certificeret coachtræner, ligger til grund for dette foredrag, hvor tilhørerne føres helt ind til kernen af hvad coaching i virkeligheden er, og udfordres på helt grundlæggende anskuelser og værdier.

Målgruppe

Målgruppen er coachinteresserede på alle niveauer, og foredraget er særdeles velegnet til internationale coachkongresser og konventer.

Sprog

Foredraget kan holdes på dansk, svensk, engelsk eller spansk.

Varighed

Én til halvanden time samt eventuelt debat.

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...