Datadrevet Performance Coaching

Datadrevet Performance coaching er en evidensbaseret og strukturet coachingproces, bestående af tre elementer:

FUNDAMENT, FORUDSÆTNINGER & FORANKRING

 

Datadrevet Performance

 

Dette giver sikkerhed for langtidsholdbar positiv adfærdsændring samt stærke resultater, der kan læses direkte på bundlinjen.

Vores Performance Coaching forløb tager altid udgangspunkt i den enkelte leder, talent eller sportsudøvers ambitioner og drømme, hvor vi har fuld fokus på at skabe de bedst mulige forudsætninger - både mentalt, socialt og fysisk - for at lykkes.

Indledningsvis tilsikrer vi at der er et klart og opnåeligt mål, der er funderet i stærke personlige værdier for at tilsikre den meningsfuldhed, der skal drive motivationen i perioder med både medgang og modgang. Det er i denne del af processen ligeledes vigtigt, at tilsikre at den enkelte har et stærkt fundament socialt og generelt.

Samtidig arbejder vi målrettet på at skabe optimale forudsætninger for at præstere, hvor vi anvender data fra biometriske målinger til at skabe indsigt i grundlæggende fysiske og mentale behov, som f.eks. søvn, restitution, kost og aktivitet. Som nogle af de eneste i Danmark kombinerer vi den bevidste indsats med at arbejde på det ubevidste plan gennem Mentaltræning (læs mere om Mentaltræning her).

Når fundamentet og forudsætningerne er på plads, skaber vi optimale betingelser for processen mod de ambitiøse mål gennem en struktureret tilgang til læring gennem erfaringer og resultater, hvor vi ligeledes har stor fokus på at opbygge en vinderadfærd baseret på fast forankrede vaner og rutiner. Alt dette understøttes af en databaseret tilgang, hvor det giver mening for den enkelte.

Vil du læse mere om hele processen, så klik her

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...