Vores certificeringer

EmpowerMind - Danmark er den danske afdeling af EmpowerMind International, der i Danmark rummer en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde certificeringer inden for ikke mindre end tre forskellige globale organisationer, hvoraf to har udvalgt os som deres repræsentant i Danmark. 

Kør musen over logoerne herover og lad dem præsentere sig selv.

ICI - Internatinonal Coaching Institutes

At vi er udvalgt af ICI (International Coaching Institutes) som det danske ICI Institut, betyder at vores trænere har det nødvendige kompetence niveau og lever op til de krav ICI kræver for at certificere trænere på Master-niveau:

ICI LOGO

Requirements are 2 recommendations of ICI
Member Institutes, evidence of 238 training days and at least 7
Coach trainings conducted according to the standards of the ICI
(min. 220 hrs./30 days ± with 90 hrs/12 days Coach module) From ICI Curriculum:  Coach Master Trainer, ICI as Head of an experienced ICI
Member Institute

Samtidig opfylder vores coachuddannelser de omfattende kvalitetskriterier ICI har defineret som kvalificerende for at sikre coaching kompetence på højeste niveau. 

HCN - Human Coaching Network

HCN er en international organization for trænere, der lever op til de højeste krav indenfor formidling, læring og facilitering. Hos EmpowerMind er Jørgen Svenstrup udpeget som énn af kun to trænere i Skandinavien, der har kvalificeret sig som personlige medlemmer af HCN. Det er HCN der gennem Jørgen Svenstrup kvalitetssikrer alle EmpowerMinds uddannelser. Coachuddannelser der er kvalitetssikret af HCN er automatisk godkendt af ICI.

EMP - EmpowerMind International

EmpowerMind International er vores egen organisation, som udbyder trænerlicenser indenfor Mentaltræning i i hele verden. Vores internationale trænere er tilknyttet NTI, der er et institut grundlagt af EmpowerMind International, med det formål at forske og udbrede Mentaltræning i hele verden. I Danmark er det EmpowerMind der træner og uddanner Mentaltrænere med ret til at certificere mentalatleter.

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...