Brush-Up for certificerede coaches

Er du rusten i kanten, eller ønsker du bare at blive opdateret?

 

Så er vores Brush-Up-dage en enestående mulighed for, at træne dine coaching-færdigheder, så du igen bliver helt skarp hvis det er længe siden du har praktiseret, og måske står og skal bruge coachkompetencen i dit nye job.

Det er også muligt at du faktisk er ret skarp og praktiserer coaching i dit arbejde, men så ved du også hvor vigtigt der er at modtage feedback og reflektere over din praksis for at komme eventuelle uvaner til livs og blive endnu bedre.

Du deltager på ICI coachuddannelselsens træningsmodul, hvor vi gennemgår alle de værktøjer og metoder du i sin tid har lært, og måske nogle nye.

Dagene er naturligvis bygget op over EmpowerMinds kraftfulde læringsmodel, hvor læring gennem erfaring, refleksion og feedback er i fokus, så der er garanti for to spændende og udfordrende dage.

Husk at medbringe nogle gode emner at blive coachet på, så du også får hjælp til at håndtere de udfordringer du måtte være stødt på i arbejdet og livet iøvrigt. Alene den coaching du får i løbet af modulet, repræsenterer en værdi, der er langt højere end hvad du betaler for modulet!

Kompetenceniveauet vil være meget blandet, så uanset hvordan du oplever dine egne kompetencer, vil du møde nogen på samme niveau.

 

Normalpris for de to dages undervisning og træning er Dkr. 6.900,- ekskl. moms.

Er du allerede certificeret ICI-Coach får du 50% rabat, og betaler derfor kun Dkr. 3.450,- ekskl. moms.

OBS: Begrænset antal pladser. Er der ikke plads eller foretrækker du at sidde tæt på køleskabet, kan du deltage online via Zoom istedet 

Se datoer for næste Brush-Up og tilmeld dig her

 intro

 

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...